Leerlingen

Magister

Klik hier om in te loggen op Magister.

Boeken bestellen

Nieuwe leerling? Dan bestel je je boeken bij Iddink bv. Hoe dat in zijn werk gaat vind je via de link hieronder.

Bestelinformatie nieuwe leerlingen

Heb je al eerder bij Iddink besteld? Je ontvangt inlever- en bestelinformatie direct op je huisadres. Ook ontvang je een week voor het inleveren een e-mail met enkele aandachtspunten voor het inleveren en bestellen van de boeken.

Printsaldo opwaarderen

Opwaarderen printsaldo

Rapporten

In de eerste, tweede en derde klas krijg je drie keer per schooljaar een rapport. Het laatste rapport bepaald of je wordt bevorderd naar het volgende leerjaar. Bij die beslissing worden onderstaande reglementen gebruikt.

Bevorderingsreglement Mavo Doorn

bevorderingsnormen klas 1 HAVO

bevorderingsnormen klas 2 HAVO

Examenreglement en PTA 1819 klas 3.docx

Met vragen over deze reglement kan je bij je mentor terecht.

Stem van de leerling

We willen graag horen hoe onze leerlingen over school denken en of jullie ideeën hebben over hoe het beter, leuker of anders kan. Daarvoor komen een groep leerlingen uit de vier verschillende leerjaren ongeveer één keer per maand bij elkaar. Wil je ook meepraten, loop dan ook eens binnen. De data staan op de jaaragenda.

Mijneindexamen.nl

Op mijneindexamen.nl kan iedere examenkandidaat zijn of haar examenrooster op maat samenstellen, door niveau (vmbo) en vakkenpakket te selecteren. Bij ieder vak worden de toegestane hulpmiddelen weergegeven, en na afname is een link naar de examendocumenten beschikbaar. De website biedt daarnaast praktische informatie om je voor te bereiden op de examens: oefenexamens, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips. Ook informatie over de rekentoets is op de site te vinden.